Over ons

Restaurant Dijks ligt in Watergang, aan een dijk met uitzicht over water en weiland, vlak bij Amsterdam. Het restaurant bestaat uit een authentiek pand met een moderne aanbouw. In de winter kun je bij Restaurant Dijks knus gezelschap zoeken bij de warme open haard en in de zomer kun je zorgeloos genieten op het terras aan het water. Uit onze open keuken serveren we over het algemeen Bourgondische gerechten in combinatie met een mooie wijnkaart. Dijks bestaat uit een gezellig, jong en dynamisch team.

_DSF5793.jpg

Leidinggevende bediening

 

 

 

Als leidinggevende ben jij van het bedienend personeel als één van de eerste op de zaak. Met jouw collega's drink je gezellig een kopje koffie alvorens aan het werk te gaan. Naar aanleiding van de reserveringen ga je het restaurant klaarstomen voor de avond die komen gaat. Je zorgt dat alle dranken zijn aangevuld, de tafels netjes gedekt zijn en dat de sfeer in het restaurant klopt. In de zomer doe je dit ook voor de lunch op zaterdag- en zondagen. Zodra het restaurant klaar staat, eten we met het team gezellig een maaltijd. Na de maaltijd bespreken we aan de pas de bijzonderheden van de avond. Eventuele bijzonderheden geef jij dan door aan het team. Tijdens de avond ben je een gastheer/gastvrouw in hart en nieren en probeer je de gast zoveel als mogelijk in zijn/haar behoeften te voorzien. Na het servies zorg je ervoor dat het restaurant schoon wordt gemaakt en klaar is voor de volgende dag. Om de dag af te sluiten drink je met je collega’s een sluitdrankje.

 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Gasten bedienen, ontvangen en te woord staan.

  • Je werkt uitvoerend mee in de bediening en stuurt het bedienend personeel aan

  • Je draagt zorg voor de dagelijkse bestellingen

  • Je zorgt voor een operationeel rooster

  • Je doet kassawerkzaamheden

  • Je werkt nieuwe werknemers in

Wat voor persoon zoeken wij?

  • Iemand met ervaring en affiniteit voor de horeca

  • Een positieve gastheer of gastvrouw met oog voor de gast

  • Je wordt blij als gasten blij worden.

  • Je kunt pieken als het druk wordt.

  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken.

  • Je vindt het leuk om leiding te geven aan een jong team e

  • Je vindt het leuk om andere mensen dingen te leren

  • Je hebt geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit.

  • Je vindt het leuk om nauw samen te werken met de keuken

 

Wat kan je van Restaurant Dijks verwachten?

  • Een goed salaris

  • Een gezellig, jong en dynamisch tea

  • Fooien

_DSF5841.jpg

Vision

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

_DSF5841.jpg