IETS TE VIEREN
IMGP3757-2.jpg

Een mooie ronde leeftijd (of juist niet), een familiereünie, een-hoera-met-pensioen-afscheid: Als jij vindt dat het tijd is voor een feestje, kun je bij DIJKS rekenen op alle medewerking. Een lunch, borrel of een mooi diner met wit linnen en kaarsen. Wij maken wat jij voor ogen hebt. Een intiem diner in onze salon (tot 25 pers.) of barn (vanaf 25 pers.). Bij de open haard of juist op ons terras aan het water.

 

BRUILOFT

Restaurant DIJKS is een idyllische plek om de liefde te vieren, met uitzicht op water en weiland. In de stoere maar knusse barn, is er ruimte voor 20-80 gasten. Dé barn is de plek om te dineren. Dat kan met zijn allen aan lange tafels, of wat informeler met een buffet. Kom langs en ontdek hoe we van jullie bruiloftsdiner een diner kunnen maken waarover nog lang wordt nagepraat.

796207ff-12d5-455b-a297-5fea33bebf35-2.j
 

WINTERBRUILOFT

IMGP3777-2.jpg

Al vriest het buiten dat het kraakt, dineren kan bij DIJKS het hele jaar. Sterker nog: bij ons ben je voor een op-en-top romantische diner helemaal op je plek. Met onze, houtkachels en schapenvachtjes zorgen we dat de gasten er warmpjes bij zitten. Wij  hebben alle ruimte om er een fantastisch diner van te maken.