Vergaderen

IMGP3695-2.jpg

Vergadering op de planning? Met drie verschillende zalen én een terras aan het water heeft DIJKS  daar alle ruimte voor.

Even weg van de vaste werkplek en de dagelijkse realiteit. Op onze vergaderlocatie vlak bij Amsterdam vind je niet alleen alle techniek die je nodig hebt voor een zakelijke meeting of brainstormsessie, maar ook – minstens zo belangrijk – inspiratie, sfeer en gezelligheid. Kortom: een fijne plek om de koppen bij elkaar te steken en knopen door te hakken. En terwijl aan tafel nieuwe plannen worden gemaakt, zorgt ons culinaire team voor de broodnodige brandstof. Goed om te weten: door de ligging vlak bij de snelweg is DIJKS uitstekend bereikbaar voor collega’s uit alle windstreken.

Relatie evenement

Als bedrijf of organisatie investeren in de relatie met je klanten: waar doe je dat beter dan op een prachtplek die mensen niet snel vergeten? Zeker als je bedenkt dat de meeste omzet bij bestaande klanten vandaan komt. Alle reden om voor je zakelijke contacten een relatie-evenement te organiseren bij DIJKS. Wij denken graag met je mee over de invulling: wordt het een seminar, een netwerkborrel, een diner? Of heb je iets heel anders in gedachten? Wat je ook kiest, wij zorgen dat alles van A tot Z is geregeld. Goed voor je imago, goed voor de publiciteit, maar vooral: goed voor je klanten.

796207ff-12d5-455b-a297-5fea33bebf35-2.j
 

Borrel of receptie

Dijks (20).jpg

Om te proosten, om bij te praten, om te netwerken. Met klanten, met je team, met het hele bedrijf: voor een borrel of receptie kun je bij DIJKS Amsterdam alle kanten op. In de stoere Barn is plek voor 80 gasten, in de gezellige Eetkamer kun je met 30 man het glas heffen. Of wijk bij mooi weer uit naar onze idyllische steiger met uitzicht op het weiland. Benieuwd naar onze borrel-arrangementen? Neem contact op.

 

Wordt het een chic vijfgangendiner of een informeel walking dinner? Bij DIJKS kun je alle kanten op. Het creatieve brein van onze koks en de mogelijkheden van onze open keuken zijn grenzeloos. Wat je ook kiest: culinair spektakel krijg je hier zeker. Binnen, of als het even kan buiten op ons gezellige terras bij  het water.

Dijks (3)3.jpg