VERGADEREN

IMGP3695-2.jpg

Koppen bij elkaar, maar dan wel even weg uit de dagelijkse realiteit. Want in een inspirerende omgeving komen vaak de beste ideeën boven tafel. Die tafel staat in dit geval bij DIJKS met uitzicht over het water en weiland. En terwijl aan tafel spijkers met koppen worden geslagen, zorgt ons culinaire team voor de brood nodige brandstof. Lunch, borrel of diner, je kan alle kanten op bij DIJKS. Goed om te weten: door de ligging vlakbij de ringweg van Amsterdam, is Dijks uitstekend bereikbaar voor collega's uit alle windstreken. Voor de deur gratis parkeren en de bushalte om de hoek.

 

PRODUCTPRESENTATIE

Een nieuwe en bijzonder product verdiend een bijzondere introductie. DIJKS is de uitgelezen plek om dat product in de spotlights te zetten. De mogelijkheden bij DIJKS zijn eindeloos, maar het doel is altijd hetzelfde: een onderscheidende productpresentatie die de genodigden zeker zal bijblijven.

IMGP3719-2.jpg
 

RELATIE-EVENEMENT

DIJKS is een mooi ‘geheim’ om te delen. Met de intimiteit van DIJKS als vertrekpunt, is dit de perfecte locatie om de zakelijke band in een tot in de puntjes verzorgde maar informele sfeer te versterken.

 
 

TEAMBUILDING

DIJKS is de ideale locatie, om teamgeest en targets op scherp te zetten. In samenwerking met Fort Evenementen zorgt DIJKS dat iedereen, van stagiair tot CEO, mentaal en fysiek de zinnen kan verzetten zodat alle neuzen weer dezelfde kant op gaan staan.